Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
Mallit
Kuvat
Videot
Muuta
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Fakta

Yksipyöräiset ovat aivan hulvattoman hauskat sähkömoottorilla varustetut henkilökuljettimet jotka Segwayn tapaan ohjataan nojaamalla eteen/taakse sekä sivusuunnassa! Tasapainosta huolehtii hyrräsensori (gyroskooppisensori). Paikallaan ollessa yksipyöräinen kuitenkin kaatuu sivulle, joten vakauttamiseen tarvitaan hieman liikettä (kuten esim. polkupyörän kanssa), mutta jo erittäinkin hidas vauhti riittää.

Erilaiset kaksi- ja nelipyöräiset kuuluvat omiin ryhmiinsä ja ovat käytössä hyvinkin erilaiset kuin yksipyöräiset.

                                      

Käyttö
Yksipyöräisellä
ajamisen oppii parissa kymmenessä minuutissa, ja aivan alussa voi käyttää joidenkin laitteiden mukana tulevia apupyöriä sekä tukea antavaa hihnaa. Kun on oppinut perusasiat voi alkaa treenata yhdellä jalalla ajamista sekä tehdä erilaisia trikkejä ja hyppyjä sekä kilpailla esteradoilla jne.

 

                                            Airwheel

 

Yksipyöräisen käyttöalue on melkein rajaton. Se sopii yhtä hyvin urheilulliseen käyttöön kavereiden kesken kuin näppäräksi kulkuvälineeksi työmatkalla. Koska jalkatuet ovat kokoontaitettavat, laite on kevyt ja siinä on kantokahva, se on erittäin helppo ottaa mukaan niin autoon kuin bussiin. Joissakin malleissa on jopa ulosvedettävä kantokahva, jolloin laitetta ei edes tarvitse kantaa, vaan sitä voidaan kuljettaa matkalaukun tavoin.

                                            Helppo kantaa

 

Turvallisuus
A
jaminen on turvallista ja yleensä on kaikissa malleissa on akun varaustilan sekä muuta infoa osoittava näyttö, sekä lisäksi mm akun tyhjenemisestä, liiallisesta kallistuksesta ja nopeudesta varoittavat äänimerkit. Kun vauhti nousee, myös jalkatukien etupää nousee ylöspäin (ei välttämättä kaikissa malleissa) rajoittaen liiallista nojaamista eteenpäin! Maksimivauhti on laitteesta riippuen n. 18-50 km/h. Mikäli laite kaatuu (tai kallistuu yli 45°) laite hälyttää ja moottori sammuu automaattisesti. (Hieman erilaiset toiminnot eri malleissa).

                                            Turvallisuus

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.18 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite