Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
Mallit
Lisävarusteet
Kuvat
Videot
Muuta
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Fakta

Lentovene on venerunkoon rakennettu ns trike, eli painopisteohjattu moottoroitu liidin. Lentoveneiden historia alkoi 1986 kun silloinen Polaris Motors keksi kiinnittää triken rungon kumiveneeseen, jolloin syntyi FIB lentovene. Polaris Motors kuitenkin lopetti toimintansa 2018 kovan kilpailun vuoksi koska huomattavasti edistyneempi Ramphos lentovene oli jo pitkään ollut markkinajohtaja.

Ensimmäinen Ramphos lentovene rakennettiin 1998 ja varsinainen tuotanto alkoi 1999, ja tähän mennessä on jo toimitettu useita satoja kappaleita yli 30 maahan ympäri maailmaa. Vuonna 2003 Ramphos voitti "The best trike of the year" palkinnon Floridan Sun and Fun messuilla.

 

                                                          Amphibian

 

Koska Ramphosin runko, eli venealusta, on alusta asti suunniteltu nimenomaan Ramphosta varten, eikä ole jostain tavallisesta veneestä muunneltu versio, on se erittäin tukeva mutta samalla sulavalinjainen. Operointi vedessä on sen vuoksi sekä helppoa että turvallista.

Ramphos lentoveneitä on yhtä lailla käytössä yksityisomistajien nautiskelukoneina kuin viranomaisten kätevinä partiokoneina, sekä turistien lennättämiseen suosituissa turistikohteissa!

Ramphosin mallit voidaan räätälöidä eri käyttötarkoituksiin tarpeittesi mukaan, ja kaikki mallit ovat DULV / S-LSA-sertifioituja. Ne toimivat hyvin tuulisissa olosuhteissa ja kovemmissa meriolosuhteissa. Putkirungot on valmistettu korkealaatuisesta ilmailukäyttöön luokitetusta ruostumattomasta teräksestä, ja veneiden rungot ovat valmistettu komposiittiepoksihartsista tyhjiömenetelmällä, ja vahvistettu kevlarin ja hiilikuitumateriaalin avulla.

 

                                                          Amphibian

 

Tarjolla on Rotaxin sekä kaksitahti- että nelitahtimoottorivaihtoehdot oman maun mukaan, ja myös komposiittipotkurin lapamäärässä on vaihtoehtoja.

Siivet ovat alhaalta tuetut ja ylämastottomat, joten siiven taittaminen kasaan säilytyksen ajaksi on siten erittäin helppoa ja nopeaa.

Mallit ovat testattu jopa 525 kg lentoonlähtöpainolla ja +6 /-4 G staattisella voimalla.

Lentoonlähtö vedestä onnistuu n. 7-10 sekunnissa ja alle 80 metrissä kahden hengen kuormalla. Lasku onnistuu alle 60 metrissä. Vastaavat pituudet maalla pyörillä: Lentoonlähtö alle 60 m, laskeutuminen alle 90 m.

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.8 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite