Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
12V kytkentäkaavio
Lämpötakit, -liivit, -housut
Lämpöhanskat
Lämpösukat
Muut lämpötuotteet
Akkukitit
Tarvikkeet
Videot
Testit
Käyttöohjeet ym
Kokotaulukko
Hinnat
Palautukset/Vaihdot
Tilauslomake

Haku:

Fakta

GhostriderGerbing sähkölämmitteisiin vaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele! Gerbing on maailman johtava sähkölämmitteisten vaatteiden valmistaja, ja on erittäin hyvin tunnettu esim. motoristien ja kelkkailijoiden keskuudessa. Gerbing asettaa sähkölämmitteisten vaatteiden standardin ja tarjoaa elinikäisen takuun kehittämälleen Microwire® vastuslangalle joka on jopa ihmisen hiusta ohuempi.

 

                          Logo


Gerbingin vaatemallistoon kuuluu erilaiset lämpövaatteet sekä muut lämpötuotteet. Kaikki nämä lisäävät mukavuutta kun kärsit kylmästä, ja tuotteita löytyy sekä moottoripyöräilyyn että muuhun vapaa-ajan käyttöön kuten esim. lentäminen, moottorikelkkailu, veneily, metsästys, kalastus, ratsastus, laskettelu, golf tai muuten vaan ulkona luonnossa viihtyminen.

Myös ulkona tai kylmiöissä työskentelevät henkilöt käyttävät Gerbing lämpövaatteita, ja toinen suuri käyttäjäryhmä on henkilöt jotka kärsivät huonosta verenkierrosta tai muista vastaavista oireista kuten esim. reumatismista, niveltulehduksesta tai Raynaudin syndroomasta. Näihin vaivoihin saa helpotusta lämpövaatteista.

FLIRMallista riippuen kaikki Gerbingin tuotteet voidaan kytkeä joko ajoneuvon 12V akkuun tai Gerbingin kannettaviin 7V ja 12V akkuihin, ja lisäksi kaikki 12V tuotteet voidaan myös kytkeä toisiinsa. Tämä tarkoittaa että voit käyttää esim. lämpötakkia, lämpöhanskoja, lämpöhousuja ja lämpösukkia vain yhtä akkukaapelia käyttäen silloin kun vaatteesi on kytketty ajoneuvon 12V akkuun.

Jos siis harrastat moottoriurheilua kytket vaatteesi helpoiten suoraan ajoneuvosi 12V akkuun. Jos taas liikut luonnossa ilman ajoneuvoa, tai ajat vain lyhyempiä matkoja voit liittää vaatteesi Gerbingin kannettaviin 7V ja 12V akkuihin. Kaikki hanskat toimivat sekä 7 että 12 voltilla!

Ota yhteyttä tarkempaa tietoa varten! Lisätietoja tuotevalikoimasta saat myös suoraan valmistajan EU kotisivuilta.

HUOM! PDF-tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. Adobe Reader-ohjelman, joka on saatavissa ilmaiseksi tästä!

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2024 8.2.8 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite