Etusivu Gyrokopterit PPC:t Sähköfoililaudat Henkilökuljettimet Lämpövaatteet Muut tuotteet Linkit Yhteystiedot
 
 
Ajankohtaista
Fakta
Mallit
Siivet, Cruiser sarja
Siivet, Speed sarja
Siivet, Flow sarja
Siivet, Flow S sarja
Siivet, Cruiser Jet sarja
Stabilisaattorit
eFoil vetolaitteet
Propulsiolaitteet
Akut ja laturit
Tarvikkeet ja varaosat
Kuvat
Videot
Artikkelit ym
Käyttöohjeet
Hinnat
Tilauslomake

Haku:

Mallit

Edustamamme Fliteboard sähkökäyttöiset foililaudat valmistaa Fliteboard Pty Ltd Australiassa. Mallistosta löydät itsellesi sopivan laudan, riippumatta siitä oletko aloittelija tai kokenut foilaaja. Lisäksi löytyy laaja valikoima erilaisia siipiä ja stabilisaattoreita, eli jokaisesta laudasta saa siipiä ja stabilisaattoria vaihtamalla hyvin erilaisia kombinaatioita, riippuen siitä haluatko liitää rauhallisesti tai ajaa nopeasti ja sporttisesti. Vaihtaminen käy hetkessä, joten kun mieli tai keli muuttuu, muutat foililautasi luonnetta hetkessä sen mukaisesti!

                                 Flite logo

Alla näet erimallisten Fliteboard lautojen koko suhteessa toisiinsa. Jos olet epävarma mikä lautamalli, masto tai siipi on sinulle sopivin, voit aloittaa lukemalla nämä valintasuositukset! Kaikkien mallien kantokyky on vähintään 100 kg. Suurella siivellä kantokyky kasvaa, pienellä pienenee.

                              Mallit

   Fliteboard ULTRA                  Fliteboard PRO                      Fliteboard 100L                         Fliteboard AIR
   Fliteboard ULTRA L

 

Jotta foililaudan valitseminen ja ostaminen olisi mahdollisimman helppoa löytyy valmiita Fliteboard foilipaketteja joihin aina kuuluu kaikki tarvittavat, ja yhteensopivat tarvikkeet. Kokonaisuuden voit toki myös itse valita täysin vapaasti, mikäli esim. haluaa lautaansa erimallisen siiven, isomman akun, toisen propulsiolaitteen jne. Valmiiseen Fliteboard vakio pakettien hintaan kuuluu aina nämä osat:

- Lauta + kantolaukku (ei Fibreglass mallit)
- Lautamalliin kuuluva vakio eFoil vetolaite potkurilla ja potkurisuojalla (ULTRA L: True Glide potkuri) + tyylikäs kantolaukku
- Lautamalliin sopiva siipi+stabilisaattori
- Langaton Flite kauko-ohjain näytöllä + laturi
- 30 Ah Sport akku + kantolaukku. (ULTRA L: 17 A Nano akku)
- 13,5 A vakio akkulaturi + kantolaukku
- Tarvikepussi

 

AIRFliteboard AIR

Puhallettava Fliteboard lauta, joka on samalla Fliteboardin suurin ja monipuolisin malli. Tämä sopii kaikentasoisille foilaajille ja on erittäin sopiva vaihtoehto myös painavammalle aloittelijalle. Koska lauta vie tyhjennettynä huomaavasti vähemmän tilaa kuin kovat laudat, tämä sopii erittäin hyvin myös veneilijöille ja muille jotka haluavat ottaa Fliteboardinsa mukaan matkalle kun tilaa on rajoitetusti.

- Puhallettava mutta vahva
- 183*76 cm
- Tilavuus 164 litraa
- Kantavuus 120 kg
- 60 cm masto
- Vakaa sekä suuri kelluvuus
- Erittäin helppo aloittelijalle, sopii myös hyvin vuokralaudaksi
- Väri (lauta/masto): Pebble, koralli

 


100LFliteboard 100L

Eniten myyty Fliteboard malli. Tämä on perusmalli joka sopii kaikentasoisille foilaajille. Tällä kannattaa aloittaa harrastuksensa, ja siipiä ja stabilisaattoria vaihtamalla tästä on iloa myös tulevaisuudessa kun taito kehittyy.

Tästä mallista saatavana kolme eri sarjaa, Fibreglass, Carbon Classic ja Carbon. Fibreglass on hieman edullisempi, lasikuidusta valmistettu versio, ja Carbon on valmistettu hiilikuidusta. Carbon Classic on myös valmistettu hiilikuidusta, mutta kuten nimikin viittaa, lauta on ulkonäöltään/muodoltaan Series 2.2 näköinen.

- Sopii kaikille
- 173*71 cm
- Tilavuus 100 litraa
- Kantavuus 120 kg
- 75 cm masto
- Kestosuosikki, eniten myyty malli
- Helppo aloittelijalle
- Väri (lauta/masto): Fibreglass: Valkoinen, koralli, saltbush
  Carbon Classic: Valkoinen, hopea, musta, saarni (aito puuviilu), vihreä
  Carbon: Musta, hopea, pronssi, saarni (aito puuviilu)

 


PROFliteboard PRO

Fliteboard PRO on kehitetty erityisesti henkilöille joilla on jo ennestään kokemusta erilaisista lautaurheiluista, ja jotka haluavat kokea jotain uutta. Pienempi lauta kevyemmälle foilaajalle joka haluaa nauttia ketterästä laudasta, ja kokeneelle foilaajalle joka haluaa edistyä harrastuksessaan.

Tästä mallista saatavana kolme eri sarjaa, Fibreglass, Carbon Classic ja Carbon. Fibreglass on hieman edullisempi, lasikuidusta valmistettu versio, ja Carbon on valmistettu hiilikuidusta. Carbon Classic on myös valmistettu hiilikuidusta, mutta kuten nimikin viittaa, lauta on ulkonäöltään/muodoltaan Series 2.2 näköinen.

- Sopii kilpalaudaksi
- 152*62 cm
- Tilavuus 67 litraa
- Kantavuus 100 kg
- 75 cm masto
- Pieni ja ketterä
- Itsevarmalle aloittelijalle ja expertille
- Väri (lauta/masto): Fibreglass: Valkoinen, koralli, saltbush
  Carbon Classic: Valkoinen, hopea, musta, saarni (aitopuuviilu), vihreä
  Carbon: Musta, hopea, kulta, pronssi, saarni (aito puuviilu)

 


ULTRAFliteboard ULTRA ja ULTRA L

Hiilikuidusta valmistettu Fliteboard ULTRA on todellinen extreme lauta kokeneelle foilaajalle joka haluaa kokeilla rajojaan. Lisävarusteena saatavana kiinnityslenkit jaloille esim. trikkihyppyjä varten. Todellinen vauhtilauta. Ei aloittelijalle!

Hiilikuidusta valmistettu Fliteboard ULTRA L on maailman kevein extreme lauta, jossa myös esim. akkukotelo on valmistettu hiilikuidusta! Fliteboard ULTRA L toimitetaan vakiona True Glide potkurilla ja Nano akulla.

- "Pocket Rocket", pieni vauhtilauta!
- 128*58 cm
- Tilavuus 57 litraa
- Kantavuus 100 kg
- 80 cm masto
- Erittäin pieni, nopea ja ketterä
- Expertti foilaajalle
- Väri (lauta/masto): Ultra: Musta, Ultra L: Kulta

 

 

 
  Oy DG-Products Ab | Rantaharju 8 B 36, 02230 Espoo | 0400-497 440 | info(at)dg-products.fi  
© Copyright Oy DG-Products Ab 2008 - 2023 Design by Studio Obra, Platform by NettiSite